Volg mij:

Wil je een belafspraak maken? >>

Aanbod

Vaak heb je al een website, maar kun je meer bezoekers en klanten gebruiken. Daarbij kan ik je helpen door op maat campagnes op te zetten in Google met Google Ads om vervolgens een bijdrage te leveren aan de SEO. Verder heb ik ook samenwerkingen met een no cure no pay opzet, lees daar meer over. Of informeer naar de mogelijkheden tijdens een belafspraak.

Ik vertrek altijd vanuit het aanbod, waar draait jouw praktijk om en wat zou je willen? Dit stem ik graag met je af tijdens een eerste telefoongesprek. Aan de hand van jouw input ga ik altijd vrijblijvend kijken of ik tot een voorstel kan komen waar je wat aan hebt. Door te kijken waar mensen naar zoeken en wat de mogelijkheden zijn.

SEO Marketing

Met SEO kijk ik naar wat we kunnen doen in het niet betaalde gedeelte van Google, Search Engine Optimization. Waar zoeken mensen naar, hoe vaak en past dat bij jouw praktijk? Daarnaast kijk ik ook naar concurrentie zodat de opzet een kans van slagen heeft.

SEA Marketing

Als je snel uit de startblokken wilt en op korte termijn meer bezoekers wilt aantrekken en zo klanten dan is het opzetten van een campagne in Google Ads een goede zet. Op dit moment heb ik ruim 60 campagnes draaien voor verschillende praktijken.

No Cure No Pay Aanbod

Wil je voor je praktijk elke maand nieuwe cliënten? Dan kan dit aanbod een optie zijn. Sommige weten je te vinden omdat je je werk goed doet en mensen dat met elkaar delen. Maar lang niet alle nieuwe cliënten melden zich vanzelf, en dat blijft lastig. Ieder zijn vak zeg ik altijd! Daar komt bij dat je vast liever meer tijd steekt in je praktijk door bijvoorbeeld opleidingen te volgen of door aan bijscholing te doen.

Maandelijks nieuwe cliënten in jouw praktijk

De websites die ik voor psychologen, therapeuten, acupuncturisten en andere praktijken opzet maak ik goed vindbaar. Via Google maar ook door actief te adverteren op diverse websites. Zo weten nieuwe cliënten je beter te vinden. Op dit moment help ik 60 praktijken met het werven van cliënten, iedere maand weer, in zowel Nederland als België.

Ik zorg er voor dat:
• mensen met een hulpvraag je makkelijk op het internet vinden
• mensen zich op hun gemak voelen bij je website
• en dat ze met jou contact opnemen.

Mijn aanpak is helder en eerlijk. We maken samen afspraken over wat ik doe en ik reken met je af per cliënt. Je betaalt een eenmalige vergoeding als je een nieuwe cliënt krijgt. Dat is eenmalig ongeacht de duur van de behandeling. Als je maandelijks meer cliënten wilt ontvangen in je praktijk bel mij dan op: 06 505 43 590 of vul het contactformulier in.

Zo werk ik sinds 2013 voor ruim 60 praktijken, van therapie, acupunctuur en soms draai ik ook een test met een ander aanbod.

Verder heb ik ervaring met campagnes op: Bing, LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter

Mijn aanbod

Referenties

Iris van Wijk – Therapeut en coach

“Ik werk al enige jaren samen met Thijs en ik ben zeer tevreden. Thijs zijn ontspannen manier van werken bevalt me heel goed. Ik kan altijd terecht met mijn vragen en of verzoeken en hij vindt niks te gek.

Thijs reageert altijd heel snel op mijn vragen en als ik iets aangepast wil hebben aan de website is dat meestal binnen een paar dagen geregeld…Heel fijn. De samenwerking met Thijs zorgt ervoor dat ik me niet bezig hoeft te houden met dingen die ik niet leuk vind en niet goed in ben, dat vind ik heel waardevol!”

Iris van Wijk – Therapeut en coach

Susanne te Pas – Psycholoog

“Ik werk al meerdere jaren met Thijs en kan niet anders zeggen dan dat de samenwerking erg prettig is. De afspraken zijn helder en de onderlinge afstemming is fijn mede omdat ik Thijs als vriendelijk en flexibel ervaar. De manier waarop Thijs de site inricht is voor veel mensen aantrekkelijk afgaande op de reactie’s die ik erop krijg. De respons is goed wat maakt dat ik me niet druk hoef te maken over de continuïteit van het aantal cliënten. Wanneer je dus een continue stroom aan cliënten wil en daarbij niet te druk wil zijn met het jezelf voortdurend promoten, kan ik deze manier van werken van harte aanbevelen!”

Susanne te Pas – Psycholoog

Pascale Kemper – Zanglerares

“Thijs en ik werken sinds 2013 samen en tot op heden ben ik erg tevreden! Hij heeft altijd zijn zaken op orde en werkt hard om leerlingen voor mij binnen te krijgen. Thijs zorgt er bijvoorbeeld voor dat ik hoog op google kom te staan. Daardoor krijg ik leerlingen binnen voor zangles, coaching of singer-songwriter les.”

Pascale Kemper – Zanglerares

Arent Muller – Coach en (relatie)therapie

“De samenwerking met Thijs is voor mijn praktijk heel effectief en op een eerlijke, zakelijke basis, vanuit wederzijds vertrouwen. Ik waardeer de snelle, felxibele reacties en communicatie. Daarnaast ervaar ik in de samenwerking een fijne, open sfeer.”

Arent Muller – Coach en (relatie)therapeut

Judith Brattinga Heres – Acupuncturist

“Al vele jaren werk ik met Thijs samen en hij heeft er voor gezorgd dat mijn praktijk steeds beter gaat lopen. Elke maand komen er weer nieuwe cliënten binnen. Hierdoor kun je goed je praktijk opbouwen. De marketing wordt goed voor je gedaan en zo kun je zelf je tijd effectief inzetten voor je cliënten. Ik vind het fijn dat dit voor mij gedaan wordt.
De samenwerking verloopt goed en als je iets wil veranderen aan de site of er zijn andere problemen dan wordt het snel opgelost. Thijs denkt met je mee en wil ook dat jouw praktijk zo goed mogelijk loopt. Er is een duidelijke heldere communicatie, ik kan je deze samenwerking zeker aanraden!”

Judith Brattinga Heres – Acupuncturist

Veroni Luk – Acupuncturist

“Dankzij Thijs heb ik elke maand aanmeldingen van nieuwe cliënten in mijn praktijk. Ook mensen buiten Gouda weten me sindsdien te vinden. Ik hoor vaak van cliënten dat mijn website als 1e omhoog popt en er erg professioneel uitziet als ze op zoek zijn naar een acupuncturist in de buurt. Aangezien ik alle tijd en energie wil steken in het behandelen van mijn cliënten is het fijn dat ik zelf niet bezig hoef te zijn met reclame maken.”

Veroni Luk – Acupuncturist

Paul van Alphen – Acupuncturist

“Intussen werk ik al meer dan 5 jaar samen met Thijs van der Hoorn (Adverthijs) en dat bevalt nog steeds uitstekend.

De goede vindbaarheid van mijn pagina zorgt er voor dat er maandelijks 2 tot 5 extra nieuwe klanten mijn praktijk weten te vinden. Steevast hoor ik van hen: “Je website sprak me meteen aan. Deze was heel duidelijk en gaf me een gevoel van vertrouwen.” En dat is precies wat ik wil uitstralen: no nonsens, en bovenal betrouwbaarheid. Daarmee heeft Thijs me uitstekend geholpen.

Als er iets ontbreekt of niet goed werkt, of als er een extra boost nodig is, is een appje, mailtje of telefoontje voldoende om het binnen de kortste keren geregeld te krijgen.”

Paul van Alphen – Acupuncturist

Gilbert Brouwer – Orthomoleculair therapeut

“Nadat de aanmeldingen voor mijn bedrijf via Google Ads terugliepen, ben ik op zoek gegaan naar een geschikte partij om dit te verzorgen.

Ik ben in contact gekomen met Thijs van der Hoorn en na kennismaking had ik een goed gevoel bij zijn dienstverlening. Thijs is behulpzaam, betrouwbaar, deskundig, transparant en werkt snel en nauwkeurig. We zijn gestart met de herinrichting van de campagne in Google Ads. Nadat de campagne was ingericht, merkte ik na 3 weken al een duidelijk verschil. Ik kreeg steeds meer nieuwe aanmeldingen binnen en dit bleef zo.

Ik werk nu bijna een jaar samen met Thijs en ik ben heel tevreden. Ik kan het iedereen aanbevelen om van zijn dienstverlening gebruik te maken.”

Gilbert Brouwer – Orthomoleculair therapeut

Betty Wondergem – Acupuncturist

“Ik werk al een paar jaar samen met Thijs en ik kan zeggen dat dit tot volle tevredenheid is.
 hijs reageert snel en adequaat op mijn vragen en verzoeken. 
Dat de samenwerking op no cure no pay basis is vind ik ook echt heel fijn. 
Kortom een aanrader!”

Betty Wondergem – Acupuncturist

Neem contact met mij op

Graag maak ik kennis met jou en wat je allemaal met je praktijk zou willen. Aan de hand van jouw aanbod kan ik een vrijblijvend voorstel maken om jouw praktijk verder te laten groeien. Tijdens een belafspraak kan ik ook rustig uitleggen hoe ik werk en wat mijn ervaringen zijn.