Volg mij:

Wil je een belafspraak maken? >>

Vacature zelfstandig werkende acupuncturist

Jij werkt als acupuncturist helemaal voor jezelf in je eigen praktijk, en ik verzorg jouw cliënten werving, zodat jij je dus volledig kan richten op het behandelen van cliënten. Voor de meeste acupunctuur praktijken waar ik mee samenwerk verzorg ik een instroom van 2 tot 4 nieuwe cliënten per maand.

Het mooie is dat ik je juist een stukje zorg uit handen kan nemen. Juist dat stukje waar je vaak niet op zit te wachten: cliënt werving. Dan kan jij je meteen richten op waar jij goed in bent: mensen beter maken.

Ik leer je graag beter kennen door samen aan de slag te gaan. Met mijn website ga ik jouw praktijk een gezicht geven op internet en zorg ik ervoor dat jouw praktijk goed vindbaar wordt op het internet, hier zijn helemaal geen kosten aan verbonden.

Daarnaast reken je met mij af per cliënt die bij jou in behandeling gaat. Dus je betaalt mij alleen als je via mij een nieuwe cliënt krijgt. Dat is eenmalig ongeacht de duur van de behandeling.

Over jou?
Je hebt je opleiding afgerond, bent aangesloten bij de Zhong, NVA of een andere beroepsvereniging. Verder volg je nog met enige regelmaat cursussen of andere nascholing om bij te blijven.

Ben je geïnteresseerd?
Heb je interesse in een samenwerking of wil je meer weten? Bel mij dan 06 505 43 590.

← Terug naar overzicht

Referenties

Veroni Luk – Acupuncturist

“Dankzij Thijs heb ik elke maand aanmeldingen van nieuwe cliënten in mijn praktijk. Ook mensen buiten Gouda weten me sindsdien te vinden. Ik hoor vaak van cliënten dat mijn website als 1e omhoog popt en er erg professioneel uitziet als ze op zoek zijn naar een acupuncturist in de buurt. Aangezien ik alle tijd en energie wil steken in het behandelen van mijn cliënten is het fijn dat ik zelf niet bezig hoef te zijn met reclame maken.”

Veroni Luk – Acupuncturist

Jacqueline Tesselaar – Acupuncturist

“Ik maak sinds enige tijd dankbaar gebruik van de internetdiensten van Thijs. Ik zelf ben niet handig op internet, daarbij kost het veel tijd. Mijn meeste cliënten krijg ik via mond op mondreclame, maar ik was toch verrast dat ik nu meer benaderd wordt door cliënten die nog nooit van mij hadden gehoord maar via internet op zoek zijn gegaan naar een therapeut.

Wat mij erg aanspreekt in de samenwerking met Thijs, is dat deze gebaseerd is op vertrouwen en eerlijkheid.”

Jacqueline Tesselaar – Acupuncturist

Pascale Kemper – Zanglerares

“Thijs en ik werken sinds 2013 samen en tot op heden ben ik erg tevreden! Hij heeft altijd zijn zaken op orde en werkt hard om leerlingen voor mij binnen te krijgen. Thijs zorgt er bijvoorbeeld voor dat ik hoog op google kom te staan. Daardoor krijg ik leerlingen binnen voor zangles, coaching of singer-songwriter les.”

Pascale Kemper – Zanglerares

Gilbert Brouwer – Orthomoleculair therapeut

“Nadat de aanmeldingen voor mijn bedrijf via Google Ads terugliepen, ben ik op zoek gegaan naar een geschikte partij om dit te verzorgen.

Ik ben in contact gekomen met Thijs van der Hoorn en na kennismaking had ik een goed gevoel bij zijn dienstverlening. Thijs is behulpzaam, betrouwbaar, deskundig, transparant en werkt snel en nauwkeurig. We zijn gestart met de herinrichting van de campagne in Google Ads. Nadat de campagne was ingericht, merkte ik na 3 weken al een duidelijk verschil. Ik kreeg steeds meer nieuwe aanmeldingen binnen en dit bleef zo.

Ik werk nu bijna een jaar samen met Thijs en ik ben heel tevreden. Ik kan het iedereen aanbevelen om van zijn dienstverlening gebruik te maken.”

Gilbert Brouwer – Orthomoleculair therapeut

Judith Brattinga Heres – Acupuncturist

“Al vele jaren werk ik met Thijs samen en hij heeft er voor gezorgd dat mijn praktijk steeds beter gaat lopen. Elke maand komen er weer nieuwe cliënten binnen. Hierdoor kun je goed je praktijk opbouwen. De marketing wordt goed voor je gedaan en zo kun je zelf je tijd effectief inzetten voor je cliënten. Ik vind het fijn dat dit voor mij gedaan wordt.
De samenwerking verloopt goed en als je iets wil veranderen aan de site of er zijn andere problemen dan wordt het snel opgelost. Thijs denkt met je mee en wil ook dat jouw praktijk zo goed mogelijk loopt. Er is een duidelijke heldere communicatie, ik kan je deze samenwerking zeker aanraden!”

Judith Brattinga Heres – Acupuncturist

Arent Muller – Coach en (relatie)therapie

“De samenwerking met Thijs is voor mijn praktijk heel effectief en op een eerlijke, zakelijke basis, vanuit wederzijds vertrouwen. Ik waardeer de snelle, felxibele reacties en communicatie. Daarnaast ervaar ik in de samenwerking een fijne, open sfeer.”

Arent Muller – Coach en (relatie)therapeut

Betty Wondergem – Acupuncturist

“Ik werk al een paar jaar samen met Thijs en ik kan zeggen dat dit tot volle tevredenheid is.
 hijs reageert snel en adequaat op mijn vragen en verzoeken. 
Dat de samenwerking op no cure no pay basis is vind ik ook echt heel fijn. 
Kortom een aanrader!”

Betty Wondergem – Acupuncturist

Iris van Wijk – Therapeut en coach

“Ik werk al enige jaren samen met Thijs en ik ben zeer tevreden. Thijs zijn ontspannen manier van werken bevalt me heel goed. Ik kan altijd terecht met mijn vragen en of verzoeken en hij vindt niks te gek.

Thijs reageert altijd heel snel op mijn vragen en als ik iets aangepast wil hebben aan de website is dat meestal binnen een paar dagen geregeld…Heel fijn. De samenwerking met Thijs zorgt ervoor dat ik me niet bezig hoeft te houden met dingen die ik niet leuk vind en niet goed in ben, dat vind ik heel waardevol!”

Iris van Wijk – Therapeut en coach

Susanne te Pas – Psycholoog

“Ik werk al meerdere jaren met Thijs en kan niet anders zeggen dan dat de samenwerking erg prettig is. De afspraken zijn helder en de onderlinge afstemming is fijn mede omdat ik Thijs als vriendelijk en flexibel ervaar. De manier waarop Thijs de site inricht is voor veel mensen aantrekkelijk afgaande op de reactie’s die ik erop krijg. De respons is goed wat maakt dat ik me niet druk hoef te maken over de continuïteit van het aantal cliënten. Wanneer je dus een continue stroom aan cliënten wil en daarbij niet te druk wil zijn met het jezelf voortdurend promoten, kan ik deze manier van werken van harte aanbevelen!”

Susanne te Pas – Psycholoog

Paul van Alphen – Acupuncturist

“Intussen werk ik al meer dan 5 jaar samen met Thijs van der Hoorn (Adverthijs) en dat bevalt nog steeds uitstekend.

De goede vindbaarheid van mijn pagina zorgt er voor dat er maandelijks 2 tot 5 extra nieuwe klanten mijn praktijk weten te vinden. Steevast hoor ik van hen: “Je website sprak me meteen aan. Deze was heel duidelijk en gaf me een gevoel van vertrouwen.” En dat is precies wat ik wil uitstralen: no nonsens, en bovenal betrouwbaarheid. Daarmee heeft Thijs me uitstekend geholpen.

Als er iets ontbreekt of niet goed werkt, of als er een extra boost nodig is, is een appje, mailtje of telefoontje voldoende om het binnen de kortste keren geregeld te krijgen.”

Paul van Alphen – Acupuncturist